top of page
  • Foto van schrijversinaishambalah

Te warm of te koud :-)


Quality-time !

Zoon , ik en moeder op stap !

Een week zomervakantie in Egypte is gelijk aan een weekje zweten , hele dagen in de zee hangen , snorkelen , zalig niets doen , kaarten (waarbij IK altijd de grote winnaar ben ) en niet te vergeten ; regelmatig aperitief-tijd natuurlijk :-)Tijdens het snorkelen kwam onze buur , sulimen ons ophalen met zijn bootje om verder de zee op te gaan en om aan een ander koraalrif , de zee in te springen .De eerste 4 nachten waren vrij warm om buiten te slapen , dus trokken we met Abu Bandar de woestijn in , een 40 min rijden van Sinai Shambalah .

Ik moest nog lachen toen ik zijn dik , wollen deken zag ... "gij gaat precies naar de noordpool ?"

Amaai , heb ik gedacht aan hem die nacht .... kou dat ik had ! Heel de nacht liggen bibberen .

Gelukkig is het zo een ongelooflijke mooie sterrenhemel , dat ik me niet verveeld heb snachts .De volgende dagen op het strand geslapen en dan was er een zalig briesje snachts , bij volle maan .

Altijd heerlijk om terug "thuis" te zijn in Sinai Shambalah


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Henna-party

bottom of page